Αθήνα, 1η Ιουνίου, 2022 – Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ Αττικής, συνολικού μήκους 2.6 χλμ, με σκοπό τη σύνδεση σχολείων και δημοτικών κτιρίων στον Δήμο Αχαρνών.

Η σύμβαση έργου που υπογράφηκε από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο Δ.Σ. της ΕΔΑ Αττικής, κ. Πιέρρο Χατζηγιάννη και τον Δήμαρχο Αχαρνών, κ. Σπύρο Βρεττό, αφορά την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου εντός των ορίων του Δήμου Αχαρνών και σύνδεση του νέου δικτύου με το υφιστάμενο δίκτυο της ΕΔΑ Αττικής στο Νομό Αττικής. Η υπογραφή της σύμβασης υπογραμμίζει την αγαστή συνεργασία σε πνεύμα αλληλοκατανόησης των δύο πλευρών και έχει ως στόχο να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες νοικοκυριών και επιχειρήσεων σε περιοχές που μέχρι πρότινος δεν είχαν πρόσβαση στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Ο κ Πιέρρος Χατζηγιάννης, Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΔΑ Αττικής, τόνισε ότι «Η ΕΔΑ Αττικής με  συνέπεια και συγκροτημένο σχέδιο υλοποιεί με ταχείς ρυθμούς την ανάπτυξη του δικτύου διανομής φ